Over ons

Group 11 Copy

Eyesight RVI

Nieuw en toch zo vertrouwd! Eyesight RVI is een jong bedrijf, opgericht in 2020, maar wij lopen al jaren mee. De ervaringen van ons team gaan terug naar eindjaren ‘90, waar we als pioniers op de Remote Visual Inspection (RVI) markt onze eerste stappen hebben gezet. Met de komst van Eyesight RVI creëren we een nieuwe, maar ervaren professionele onderneming waar de klant centraal staat en kwaliteit, veiligheid en service vanzelfsprekend is.   

Eyesight is uw RVI-partner bij het efficiënt, duurzaam maar bovenal veilig beschikbaar houden van uw assets. We voorkomen risicovolle menselijke betredingen, borgen kwaliteit, voorkomen dan wel beperken onveilige situaties, schade of stilstand en daarmee gepaard gaande kosten door inzet van camera’s en robots.

Eyesight RVI is ISO9001 en VCA* gecertificeerd en onze inspecteurs zijn in het bezit van het VT-2 (visual Inspection level 2) en VTw-2 (visual weld Inspection level 2) certificaat.

Veilig en efficiënt uw proces-installaties laten inspecteren?

Neem contact op voor een oplossing op maat.

Onze diensten

De mensen achter Eyesight RVI mogen worden gezien als de grondleggers van laskwaliteit waarborging en -inspectie binnen de voedingsmiddelen en drankenindustrie. Op basis van jarenlange ervaring binnen de farma en biotech sector, kunt u bij ons terecht voor lasinspectie, advies en hulp bij het ontwikkelen van uw bedrijfsspecifieke lasspecificatie.

Wij zijn vertrouwd met camera-inspectie werkzaamheden tijdens de turn-around of onderhoudstop binnen de chemie en petrochemie, naast ad-hoc camera-inspectie werkzaamheden als gevolg van een calamiteit of onverwachte situatie.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het visueel endoscopisch onderzoek bij Herbeoordeling Ketel Inspecties (PED). Of het nu traditionele kolen- of gasgestookte energiecentrales betreft, STEG-centrales, afvalverbrandingsinstallaties, biomassa gestookte installaties of industriële utiliteitsinstallaties, de Eyesight inspecteurs zijn van alle markten thuis.

Branches

Met onze RVI-diensten bieden wij u letterlijk en figuurlijk inzicht in uw assets. We beoordelen de kwaliteit en, of signaleren (aankomende) discontinuïteiten zoals corrosie, scheuren en fysieke beschadigingen, maar sporen ook blokkades of verloren objecten op. Diverse branches mogen worden gezien als onze specialiteit.

Inspect the Uninspected!

over ons branches